Hyttene våre har god standard. De har alt utstyr som er nødvendig for selvhushold og matlaging. Komfyr, micro, kjøleskap, kaffetrakter, grill, oppvaskmaskin (-Stadheim2), vaskemaskin, dusj og wc. Beliggenheten er sentral i forhold til flere av norges mest kjente turistmål som: Norangsdalen med trehotellet Union på Øye, Ålesund, Geiranger, Trollstigen, Briksdalsbreen og Stranda skisenter. Hyttene har fra 4-8 sengeplasser. Sengetøy og sluttrengjøring kan leies av oss. Husdyr er tillatt, med visse restreksjoner.

Stadheim 1

Denne hytta er vår største, for 8 personer. Består av stue med kjøkkenkrok.  Bad med varmekabler. 3 soverom og 1 hems har 8 sengeplasser, hvorav et rom har dobbeltseng, 2 rom har 2 enkeltsenger. Sengeplass for 2-3 på hemsen. Vestvendt veranda med utemøbler. Peis. Ca 95 m2.

Stadheim 2

Hytta består av stue og kjøkkenkrok. For 2-4 personer. Varmekabler i alle gulv.  Et soverom med 2 enkle senger, og hems med sengeplass for 2 på madrasser. Vestvendt veranda med utemøbler. Ca 45 m2. 

 

Stadheim 3

Tømmerhytte for 6 personer. Stue med kjøkkenkrok. 3 soverom hvorav et soverom har dobbeltseng, og to soverom har køyesenger. Varmekabler i alle gulv, liten vestvendt veranda med utemøbler. Peisovn. 

Stadheim 4

Seterhytte for 2-4 personer. Dette er hytta for deg som vil leve i pakt med naturen og fjellet. Hytta ligger i naturskjønne omgivelser ca 450 m.o.h. 8 km fra Hellesylt sentrum. Den holder enkel standard, og det er ikke innlagt vann eller strøm. Vann hentes i liten nærliggende elv, og til belysning benyttes stearinlys og parafinlamper. Kjøkkenkrok har propankjøleskap og komfyr. I stua er det natursteinspeis for vedfyring samt propanovn for oppvarming. Utedo. Et soverom med familiekøye, og hems med 2 madrasser på gulvet. Veien fra Hellesylt går delvis på grusvei/setervei. Ca 35 m2.

Stadheim 5

Denne hytta er også kalt "Skolehuset" For 4-5 personer. Hytta er opprinnelig et gamelt skolehus fra 1863, som nylig er restaurert. Stue med kjøkkenkrok og varmekabler i alle gulv. To soverom, hvorav et har dobbeltseng, og et har 2 enkle senger. 1 soveplass på madrass på hems.